Yabanardı İlkokulu

Vizyon: Dünü, bugünü ve geleceği bütünleştirerek, erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır.

Misyon: Kurumumuzda eğitim öğretim faaliyetlerinden faydalanacak olan öğrencilerimize; nitelikli, kaliteli bir eğitim hizmeti sunmak, üst öğrenim kurumuna nitelikli öğrenci göndermek, ilkokul amaçlarının tamamının gerçekleştirildiği bir okul olmaktır.

Başarılar:

Saatler: Normal Öğretim
Isınma: Soba ile ısınmaktadır.
Yabancı Dil: ingilizce
Servis Bilgisi: Özel araçla ulaşım sağlanmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okulumuzda fotokopi makinesi, beyaz tahta, bilgisayar, yazıcı mevcuttur.

WEB - https://yabanardiilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Yabanardı Köyü Çermik/Diyarbakır

Yerleşim Yeri - Yabanardı Köyü , Yabanardı Mahallesi, Çermik/ DİYARBAKIR

Adres - Yabanardı Köyü Çermik/Diyarbakır

Ulaşım Özel araçla ulaşım sağlanmaktadır. Okulumuz Çermik- Siverek yol güzergâhı üzerinde, bu iki ilçenin orta noktasında yer almaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 35 km uzaklıktadır. İl merkezine 135 km uzaklıktadır.